Bezoek het Paardenloket op Open Monumentendag! 14/08/2015 11:05 1 min


Omdat het Vlaams Paardenloket voornamelijk via e-mail en telefoon werkt,komen er relatief weinig bezoekers op ons kantoor langs. Jammer misschien, want onze organisatie is momenteel gevestigd in één van Vlaanderens mooiste historische gebouwen: een witte vierkantshoeve die ooit deel uitmaakte van de 14de eeuwse priorij van Groenendaal.

Op 13 september 2015 kan u tussen 10u. en 17u. uitzonderlijk een bezoekje brengen aan onze kantoren. Op die dag neemt het Paardenloket, samen met heel wat andere in Groenendaal gevestigde organisaties, deel aan Open Monumentendag.

U krijgt dan niet alleen de kans om doorheen verschillende historische gebouwen zoals de gerestaureerde Belle Epoque villa, de priorijkerk, het proefcentrum en het kasteel van Groenendaal te snuisteren. Er worden ook verschillende randactiviteiten georganiseerd.
Zo helpen wij u verder met al uw vragen over paardenhouderij en voorzien we een leuke ponystand op het grasveld voor onze kantoren (ism Wanna B Puur). Als u iets wil bijleren over paarden, uw angst voor deze dieren wil overwinnen, of gewoon even wil ontspannen, is een bezoekje aan de ponystand zeker de moeite waard. Voor de allerkleinsten hebben ons medewerkers trouwens enkele speelse uitdagingen in petto. Bovendien leggen we u graag samen met onze pony’s vast op de gevoelige plaat. Vergeet uw foto niet op te halen, want die drukken we meteen gratis voor u af.

Meer info

» Klik hier om te weten te komen welke gebouwen u in Groenendaal kan bezoeken en aan welke randactiviteiten u deel kan nemen.
» Klik hier voor een overzicht van het Groenendaalse aanbod op de website van Open Monumentendag.
Vlaams Paardenloket
30/09/2022 10:24
Deel deze info: