De winnaars van de fotowedstrijd Paard op de baan? Kalm aan! zijn bekend! 09/06/2015 12:41 2 min

Op 20 april organiseerde het Vlaams Paardenloket in het kader van de campagne “Paard op de baan? Kalm aan!” een fotowedstrijd op Facebook.

Om deel te nemen, moesten de Facebook gebruikers via de Facebookpagina van het Vlaams Paardenloket een foto opladen rond het thema “Paard op de baan? Kalm aan!”. Eens de foto verzonden, startte de race tegen de klok. Foto’s delen en stemmen verzamelen was de boodschap.

De deelnemer met de meeste stemmen ontving een overnachting voor twee personen en hun paarden bij B&B Hippo-Droom in Groenendaal ter waarde van €200. B&B Hippo-Droom ligt midden in het Zoniënwoud en telt 8 ruime luxe-kamers, 6 paardenboxen en een weide waar de paarden kunnen grazen. De inrichting is gezellig hedendaags modern en met een knipoog naar de natuur en regio.

Wie de 2de en 3de plaats behaalde kreeg een spandoek “Paard op de baan? Kalm aan!” (1m x 1m) toegestuurd ter waarde van €48,50.

Na 7 weken strijden, liep de wedstrijd op vrijdag 5 juni af en werden de winnaars bekend. Zo’n 70 mensen namen deel aan de fotowedstrijd, maar Charlotte Geyskens behaalde met 1.483 stemmen en haar mooie zwart-wit foto de eerste plaats. De 2de en 3de plaats gingen naar Myrthe Platini (892 stemmen) en Katrien Terryn (477 stemmen).
Plaats 1
Plaats 2
Plaats 3


Hieronder vindt u enkele foto's van de fotowedstrijd. Voor meer foto's verwijzen we graag naar de fotowedstrijd zelf. Foto's insturen en stemmen is niet meer mogelijk, even terugblikken blijft via volgende link wel mogelijk.
Foto's bekijken? » Klik hier!

Hartelijk dank aan alle deelnemers en mensen die de campagne “Paard op de baan? Kalm aan! steunen en proficiat aan Charlotte, Myrthe en Katrien. We ontvingen heel wat mooie foto’s en zagen vooral veel blije gezichten. Met in totaal meer dan 6.000 stemmen kunnen we spreken van een enorm succes! Heel wat niet facebookgebruikers die niet betrokken zijn bij de paardensector zagen onze boodschap dus regelmatig passeren. Hopelijk zullen zij deze herinneren als ze een paard op de openbare weg tegenkomen.

Meer informatie over de campagne “Paard op de baan? Kalm aan!”? » Klik hier

In Beeld
30/09/2022 10:24
Het Vlaams Paardenloket
Deel deze info: